IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид говори откровено за страховете, свързани с майчинството

16 юли 2021 15 00

Супермоделът сподели подробности за семейния живот със Зейн Малик

Снимка: БГНЕС

Джиджи Хадид украси корицата на августовския брой на списание Harper's Bazaar и в интервю сподели подробности за първата си бременност. Преди десет месеца 26-годишният супермодел роди дъщеря от приятеля си Зейн Малик. Двамата щастливи родители кръстиха бебето Кай.

„По време на бременността имах два дневника: единия нарекох „добър“, а другия „лош“. Те не бяха буквално такива, един от тях е по-скоро за спомени за Кай. Може би някой ден ще ѝ покажа „лошия“ дневник, само за да остана честна към нея“, каза звездата.

Хадид добави, че е записвала негативни мисли, когато се е тревожила или се е питала дали е достатъчно добра в майчинството. Моделът рисувала и с акварели в скицници и понякога ги използвала като тефтери, а в някои случаи записвала чувствата си на касови бележки.

Джиджи също сподели как Малик постепенно става част от семейството. Отначало изпълнителят бил предпазлив, но по-късно осъзнал как се случват нещата в семейство Хадид.

По думите ѝ, в началото той не се е чувствал много удобно, но постепенно започнал да казва какво мисли.

„Когато се озове насред семейни разправии и го попитат на коя страна е, той е очарователен. Обикновено подкрепя майка ми. Така че в този смисъл той се оказа доста умен“, издаде още моделът.

Джиджи призна, че тя и 9-месечната ѝ дъщеря се интересуват от медузи. След като видяла това на работния плот, малката била във възторг.

Известните майка и сестра на Джиджи – Йоланда и Бела Хадид – я подкрепят във всичко и ѝ помагат за отглеждането на дъщеря ѝ. „Бела е сърцето, а аз мозъкът. Това казва мама, когато сядаме да обсъждаме семейни или дори световни проблеми. Сестра ми винаги е по-чувствителна, подвластна е на емоции, а аз съм спокойна и разумна“, призна моделът.

От раждането на Кай Джиджи Хадид и Зейн Малик се опитват да попречат снимки на дъщеря им да попаднат в обектива на папараците. Младата майка дори качи публикация в своя Instagram, в която помоли репортери и фенове да уважават личния ѝ живот и да скрият лицето на бебето, ако случайно попадне в кадър. Джиджи иска да държи дъщеря ѝ далеч от обществения контрол и да направи живота ѝ възможно най-тих.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари